Specialist in beweging

De Fysiotherapeuten Maatschap Woerden levert u deskundige fysiotherapeutische zorg. We zijn een grote praktijk: onze fysiotherapeuten hebben veel ervaring op bijna alle specialisaties. Dat maakt dat u altijd de meest passende behandeling krijgt. Het draait steeds om de vraag hoe we het beste resultaat voor ú kunnen behalen.

We zijn een grote praktijk, maar tegelijkertijd zijn we u dichtbij van dienst in onze zeven locaties. Onze hoofdlocatie is het St. Antonius Ziekenhuis Woerden, voorheen het Zuwe Hofpoort. Daarnaast hebben we vijf locaties in Woerden en een in Linschoten.

Onze fysiotherapeuten verlenen directe zorg aan patiënten en werken intensief samen met de medisch specialisten.  
 UITGELICHT
Linschoten

Deze compleet nieuwe locatie van de Fysiotherapeuten Maatschap Woerden ligt middenin het dorp. De praktijk is gericht op Linschoten en de omliggende dorpen. Er werken fysiotherapeuten met diverse specialisaties.

We beschikken over moderne apparaten, geschikt voor allerlei klachten. Door de goede samenwerking met de huisartsen kunnen we samen gericht aan uw herstel werken.
 

 

  Laatste nieuws

Vacature algemeen fysiotherapeut
Lees meer
Afscheid stagiaire Maarten
Lees meer
Overlijden Nanne van Bemmel
Lees meer


6 dagen per week geopend!


Reviews


Goede zorg

Als u kiest voor een Pluspraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden.