“Communicatie is essentieel”

 

Daphne van den Brink

Algemeen fysiotherapeute

BIG nummer: 59923160604

Werkt op onze locatie Snel&Polanen en Gezondheidscentrum Woerden
Aangesloten bij Claudicationet

“Het menselijk lichaam is heel boeiend, het blijft je verbazen. Met de goede behandeling kunnen patiënten weer zonder klachten door het leven. Wanneer dat doel met iemand is bereikt, geeft dat een kick.

Ik wil graag goede zorg leveren. Dit kan naar mijn idee door evidence based werken en de patiënt centraal stellen. Het is belangrijk om met de patiënt op één lijn te staan. Communicatie is hierbij essentieel. Daarnaast is het ook leuk om met iedereen een praatje te maken.

Mensen omschrijven mij als een kleine pittige dame die veel energie uitstraalt, secuur en duidelijk is, oprecht geïnteresseerd is in het welzijn van de patiënt en die zich goed kan inleven.

De mooiste ervaring heb ik tot nu toe gehad in het ziekenhuis. Daar zag je de patiënt aan het bed en kon je na opname samen revalideren in de praktijk. De progressie die een patiënt maakt is dan vaak enorm en dit is een bijzonder proces voor zowel de patiënt als de therapeut.

Voor patiënten is het fijn dat zij bij veel specialisaties terecht kunnen in één maatschap. Ook is er bij iedereen in Woerden wel een praktijk dichtbij.”

Speciale kennis van:
> Symptomatisch perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen)

 

  Laatste nieuws

Vacature algemeen fysiotherapeut
Lees meer
Afscheid stagiaire Maarten
Lees meer
Overlijden Nanne van Bemmel
Lees meer

Reviews