“Transparantie over klacht en behandeling is belangrijk”

 

Jochem Baauw

Algemeen fysiotherapeut

BIG nummer: 19923400404

Werkt op onze locatie Linschoten

“Voordat ik mijn fysiotherapie diploma heb behaald, heb ik het CIOS in Arnhem gedaan. Hierbij ben ik afgestudeerd als Fitness & Healthcoördinator, dit houdt in dat je een professional bent op het gebied van sport. Je wordt opgeleid om mensen te trainen zonder klachten, maar ook mensen met diabetes, osteoporose, obesitas en artrose. Ik ben al 6 jaar werkzaam in een fitnesscentrum als fitnessinstructeur, heb hardlooptraining gegeven en een diploma sportmassage behaald. Hierdoor vind ik het leuk om samen met sporters te werken aan hun herstel!

Ik werk graag samen met mensen en vind het leuk om mensen te helpen met hun klachten. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en de werking ervan. Persoonlijk vind ik het leuk om de moeilijke puzzels op te lossen, dit geeft me veel voldoening.

Mensen omschrijven mij vaak als open, eerlijk, duidelijk, kundig en fijn in de omgang.

Ik vind het belangrijk dat de patiënt het eens is met de behandelkeuze. Ik ben van mening dat indien de patiënt het niet eens is met het te bewandelen pad de huiswerkoefeningen en dergelijke niet uitgevoerd worden en dus het behandelresultaat veel lager ligt. Verder vind ik het belangrijk dat er transparantie is in de duur van de klacht, wat de klacht exact inhoudt en hoe dit behandeld wordt.

Gezondheidscentrum Linschoten is multidisciplinair. Het is prettig dat er meerdere disciplines onder 1 dak zijn, zoals een huisarts, podoloog of apotheek. Daarnaast zijn er meerdere fysiotherapeuten met eigen specialisaties. Er is een mooie sportruimte aanwezig, waarin een complete revalidatie uitgevoerd kan worden.”

 

  Laatste nieuws

Nieuwe kaakfysiotherapeut
Lees meer
vacature algemeen fysiotherapeut
Lees meer
Medisch specialistische revalidatie bij oncologie
Lees meer