Niels Jongen

Algemeen fysiotherapeut
Manueel therapeut

BIG nummer: 99921079704

Werkt op de locatie St. Antonius Ziekenhuis Woerden

“Het mooiste aan mijn vak is het samenwerken met de patiënt om zo tot een best mogelijke oplossing te komen. In de meeste gevallen is dit klachtenvrij, maar in sommige gevallen is dit ook niet meer haalbaar. Niet alleen het fysieke, maar juist ook het psychische aspect is erg belangrijk in ons vak en ik geloof dat deze invloed hebben op elkaar. Door aandacht te hebben voor beide aspecten kan ik een behandeling op maat geven. Iedere patiënt is in mijn ogen uniek.

Mensen kunnen mij zien als een jonge, vriendelijke, leergierige en geïnteresseerde therapeut. Sommige patiënten vinden mij streng, soms moet dit om het beste uit een behandeling te halen. Ik vind het belangrijk dat u de klacht begrijpt voordat u naar huis toe gaat.

Ik vind het fantastisch om te zien hoe mensen reageren als ze na een operatie aan een nieuwe knie of heup al na drie uur mogen lopen. Erg gaaf dat wij al zo ver zijn in de ontwikkelingen op medisch gebied.

Bij binnenkomst in de praktijk heerst er een hele open en toegankelijke sfeer. Sinds dag één hebben mijn collega's mij met open armen ontvangen, dit gevoel wil ik uitstralen naar patiënten.

Ik ambieer kwalitatieve zorg op basis van evidence based practice. Zo ben ik niet alleen opgeleid, het zit ook in mijn karakter.”

 

Speciale kennis van:
> Manueeltherapie
> Rugscholing