“Ik weet hoe bepalend het gezicht is voor mensen”

 

Saskia Vrickx

Algemeen fysiotherapeute
Kaakfysiotherapeute (Oro-faciaal fysiotherapeute)

Werkt op de locaties Molenvliet en Linschoten

“Het is mooi om mensen te helpen om gezonder en daardoor gelukkiger te zijn. Fysiotherapie is mensenwerk én maatwerk. Ik ben de enige kaakfysiotherapeut van de maatschap.  De kaak en het gezicht vind ik het mooiste gebied van de fysiotherapie. Er is nog weinig bekend over dit specialisme en dus nog veel werk aan de winkel. Ook dat vind ik leuk. Ik weet hoe bepalend je gezicht is in het dagelijks leven. Ik haal er veel voldoening uit dat ik mensen kan helpen bij eten, drinken en spreken."

Ik heb eens een patiënte gehad die me een halfjaar na het einde van de behandeling nog een kerstkaart stuurde om te laten weten hoe goed het nu met haar ging. Ze was me dankbaar en wilde me alle goeds wensen. Dat vond ik erg mooi!

Onze vestiging is klein waardoor de onderlinge lijnen kort zijn en we goed kunnen samenwerken en flexibel zijn. We krijgen hier relatief veel Marokkaanse patiënten. Ik ben aan het oefenen met Marokkaanse woorden. Het is nog zeer beperkt en ik heb een uitspraak als Donald Duck. Maar ik merk dat mensen het erg waarderen en ik heb er veel lol in.”  

Speciale kennis van:
Kaakfysiotherapie (orofaciaaltherapie)
> Duizeligheid en BPPD

 

  Laatste nieuws

Medisch specialistische revalidatie bij oncologie
Lees meer
Ieni Mini en Maxi
Lees meer
Woerden in Balans
Lees meer