Slider 1 Slider 2 Slider 3 Slider 4 Slider 5 Slider

HartTrimgroep

Actieve sportbeoefening vormt een belangrijke bijdrage tot het voorkomen van hart- en vaatziekten. Ook voor degenen die al een hartinfarct, dotterbehandeling of hartoperatie achter de rug hebben zijn de vooruitzichten aanwijsbaar beter, wanneer een actieve en sportieve levensstijl wordt gevolgd. De hartrevalidatie in het ziekenhuis wordt met groot enthousiasme gevolgd, maar helaas ontstaat daarna vaak een leegte en al die goede voornemens verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 

Doel

De "Harttrimgroep Woerden" kan een vangnet zijn, om de goede voornemens langer in stand te houden. Voor velen een gezellige sportieve bezigheid, voor anderen misschien tevens een springplank naar sportbeoefening in een ander verband, individueel of in een vereniging.

 

Locatie

De HartTrimclub Woerden is iedere woensdag van 17.00 -18.00 uur in de gymnastiekzaal in de dr. Kuyperlaan (Staatsliedenkwartier) te Woerden. Het seizoen begint in september en loopt door tot halverwege de maand juni van het volgend jaar. Tijdens de feestdagen worden er geen lessen gegeven.

 

Betaling

De betaling vindt plaats over twee periodes, te weten: de periode september tot en met december en de periode januari tot en met juni. Het wordt per periode afgerekend, als een totaalbedrag.

 

Aanmelding / informatie

Voor meer vragen en verdere informatie kunt u het beste contact opnemen met het secretariaat van de Fysiotherapeuten Maatschap Woerden, te bereiken via het telefoonnummer: 0348 - 724700. De lessen staan onder leiding van fysiotherapeut Tim Poot.

 

Interessante links: 
www.hartenvaatgroep.nl
www.hartstichting.nl