Ervaringen

Bij FMW willen we de patiënt voorop laten staan. En dan niet alleen in woorden, maar vooral in daden. Dit doen we door te zorgen voor een persoonlijke benadering, die ook nog eens op maat is ondanks onze vele locaties. Voor bijna alle klachten kunt u bij ons terecht.

 

Een aantal patiënten heeft zijn ervaringen met ons beschreven:

“Ik ben Tim, mijn fysiotherapeut, nog dankbaar dat ik mijn zelfvertrouwen weer terug kreeg in de revalidatie na mijn hartoperatie.”


“Mirjam, bedankt je niet alleen naar m'n arm hebt gekeken, maar mij als mens hebt behandeld.”


“Rianne heeft mij geholpen bij het litteken van mijn keizersnede en met bekkenklachten van de tweede zwangerschap. De verkleving die was ontstaan bij mijn litteken heeft zij d.m.v. dry needling verholpen. Het litteken is veel minder rood, veel zachter en bijna gelijk aan de rest van mijn huid. Ik ga het nu even rust geven, maar mocht het uit zichzelf niet verder herstellen, dan zal ik zeker weer een beroep op haar doen. Ze weet wat ze doet.”


Aan onze kinderfysiotherapeut;

"Bedankt dat je mij hebt leren schrijven. Ik vind het een feest om naar je toe te gaan elke week. Fijne vakantie en tot gauw!"


"Ik ben een cliënt met astma en aangeboren afwijkingen aan wervelkolom en hierdoor ben ik snel in overbelasting. Door de fysiotherapie hier heb ik mijn zelfvertrouwen helemaal terug. Ik heb het gevoel dat je het echt samen doet, samen stel je doelen op en voer je uit. Het team in Hofpoort is heel fijn. Ik kan deze praktijk echt aanbevelen. Vanwege hun specialismes, enthousiasme en bekwaamheid".


"Graag deel ik jou hierin omdat jouw adequate optreden een nog langduriger pijnproces mij bespaard is gebleven. Hartelijk dank hiervoor! Mijn ervaring met de FMW kan ik zondermeer als positief en professioneel benoemen".


"Ondanks dat het groot is, heb je met dezelfde medewerker te maken. En dat geeft daarom een vertrouwd gevoel. De accomodatie ziet er netjes, modern en verzorgd uit."


"FMW is "lekker" gewoon. Je kunt een glimmende praktijk hebben, maar als de fysiotherapeut niet aardig en kundig is dan is het wat mij betreft niets waard. En dat is bij FMW absoluut wel zo!"


"De faciliteiten, medewerkers en de locaties komen professioneel over."


"Bedankt voor de begeleiding en alle goede zorgen. Jou tips en adviezen zijn voor ons als ouders heel waardevol geweest. Wij hebben nu weer een blije baby!”


"Van Wankelen tot Wandelen.

Een woordgrapje, maar een met een hoog waarheidsgehalte. Het was een oefening in geduld, maar het leverde wel op dat nu het merendeel van mijn schreden gerekend mogen worden tot het begrip ‘wandelen’. Bedankt!"


"Onze dochter kan niet wachten tot het weer woensdag is! Dan mag ze weer naar de fysiotherapeut!"


“Onze zoon heeft heel veel baat gehad bij jouw begeleiding en ik vond het dan ook jammer dat het ten einde liep ook al was ik blij dat het zo succesvol was”