Nieuws

Op deze pagina delen wij frequent nieuwtjes over onze maatschap, onze locaties, maar vooral ook interessante artikelen voor u. Heeft u tips, of wilt u zelf een bijdrage leveren, dan kan dit natuurlijk altijd. Stuurt u ons dan een e-mail op info@fysiotherapie-woerden.nl.

 

Ons laatste nieuws:

 

 


Voorkom blessures tijdens wintersport met deze 3 tips

Geplaatst door Redactie

Jaarlijks zien we veel sportblessures onder wintersporters. Daarbij zien we niet alleen knie- en enkelblessures voorbij komen, maar ook letsel aan hoofd, schouders, rug en zelfs de tenen. Als u vaak op de skipiste staat, weet u dat skiën of snowboarden een heerlijke kick geeft. Dat gevoel wilt u zo lang mogelijk vasthouden. Dus op een blessure zit u totaal niet te wachten. Hoe kunt u tijdens uw wintersportvakantie blessures voorkomen? Onze therapeuten hebben een aantal tips voor u op een rij gezet.
Lees meer

Burn-out en psychosomatische fysiotherapie

Geplaatst door Redactie

Een burn-out geeft zowel mentale als lichamelijke klachten. Voor de behandeling van stressgerelateerde klachten kan een psychosomatisch fysiotherapeut hulp bieden. Lees verder…
Lees meer

Wat moet u doen als u ischias heeft?

Geplaatst door Redactie

Als u lage rugpijn ervaart die uitstraalt naar bil en benen, dan kunt u ischias hebben. Wat dat is, hoe het ontstaat en wat u eraan kunt doen vertellen we u in deze blog.
Lees meer

Last van stijve spieren in de winter?

Geplaatst door Redactie

Heeft u last van stijve spieren door kou in de winter? Dan geven wij u 5 tips wat u er tegen kunt doen, zonder extra te stoken!
Lees meer

Goede voornemens die u wel vol kunt houden

Geplaatst door Redactie

Wilt u ook fit en gezond beginnen aan het nieuwe jaar? Wij hebben 6 goede voornemens voor u opgesteld die makkelijk mee te nemen zijn in uw routine!
Lees meer

Wat is een frozen shoulder?

Geplaatst door Redactie

Een frozen shoulder wordt gekenmerkt doordat het schouderkapsel fibroseerd. Dit wil zeggen dat het weefsel verandert in een structuur wat vergeleken kan worden met littekenweefsel. Dit gaat gepaard met een ontstekingsreactie waardoor er veel pijn en bewegingsbeperking ervaren kan worden.
Lees meer

Nieuwsbrief / Cliëntenraad

Geplaatst door Redactie

De Cliëntenraad brengt gevraagd en ongevraagd voorstellen en adviezen uit over onderwerpen aangaande de werkwijze en organisatie van de maatschap in de breedste zin van het woord. Uitgebreide informatie over onze werkzaamheden is te lezen op de site van de Maatschap Woerden.
Lees meer

Gewichtstoename bij koud weer

Geplaatst door Redactie

Last van gewichtstoename bij koud weer? Lees verder hoe onze fysio u verder kunt helpen.
Lees meer

Goed verzekerd voor fysiotherapie in 2023

Geplaatst door Redactie

Wilt u in 2023 gebruik blijven maken van fysiotherapie? Zorg dan dat u de juiste zorgverzekering kiest. In onze blog zetten we alle informatie en de beste aanvullende pakketten op een rijtje!
Lees meer

Oedeem, wat is het en wat kunt u eraan doen?

Geplaatst door Redactie

Oedeem is een ander woord voor zwelling of vochtophoping in het lichaam. benieuwd wat fysiotherapie voor u kan doen, lees het in de blog.
Lees meer