Nieuws

Op deze pagina delen wij frequent nieuwtjes over onze maatschap, onze locaties, maar vooral ook interessante artikelen voor u. Heeft u tips, of wilt u zelf een bijdrage leveren, dan kan dit natuurlijk altijd. Stuurt u ons dan een e-mail op info@fysiotherapie-woerden.nl.

 

Ons laatste nieuws:

 

 


Behandel uw aspecifieke rugklachten niet als B-klachten!

Geplaatst door Redactie

Rugklachten behoren tot een van de meest genoemde gezondheidsproblemen, waarbij aspecifieke rugklachten de leiding nemen. Wellicht herkent u deze klachten. Kenmerkend is het ontbreken van een duidelijk aanwijsbare lichamelijke oorzaak. Deze klachten worden vaak onterecht als minder belangrijk beschouwd. In deze blog gaan we dieper in op dit onderwerp en benadrukken we waarom het cruciaal is om deze klachten serieus te nemen.
Lees meer

Spreekuur bij Hockeyclub MHC Woerden

Geplaatst door Redactie

Je kunt gratis gebruik maken van het sportspreekuur bij hockeyclub MHC Woerden.
Lees meer

Schouderklachten bij fysiek zwaar werk? Voorkom ze met onze 3 tips!

Geplaatst door Redactie

Dag in, dag uit, wordt u geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Of u nu actief bent in de bouw, landbouw, gezondheidszorg of een andere bedrijfstak, fysiek werk kan aanzienlijke druk uitoefenen op uw schouders. Deze problemen kunnen niet alleen ongemak veroorzaken, maar ook de efficiëntie verminderen en het algemene welzijn aantasten. Wist u dat bijna 30 procent van alle ziekteverzuim komt door fysieke overbelasting? In deze blog geven wij drie efficiënte tips om schouderklachten bij fysiek zwaar werk te voorkomen.
Lees meer

Krachttraining: Practice makes perfect! Lees onze tips!

Geplaatst door Redactie

Krachttraining is vrijwel de bekendste vorm van fitness. Het doel is meestal dat u sterker wilt worden. Daarnaast wordt krachttraining ook gebruikt voor andere doelen. Zo kunt u het doel hebben om uw spiermassa te laten groeien, spieren sterker te maken om blessures te voorkomen, te revalideren na een blessure of uw uithoudingsvermogen te verhogen.
Lees meer

Op leeftijd en last van uw rug? Misschien heeft u lumbale stenose!

Geplaatst door Redactie

Heeft u ook weleens last van uw onderrug? Deze pijn is erg vervelend en kan u belemmeren in het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten. Naarmate u ouder wordt gaan uw botten langzaam verkalken en wordt uw wervelkanaal nauwer. Deze vernauwing noemen we lumbale stenose en dat kan zorgen voor klachten in de lage onderrug en de bovenbenen. In deze blog vertellen we u meer over deze aandoening en geven we tips om deze klachten te verminderen.
Lees meer

Warm blijven tijdens de winter? Lees onze tips!

Geplaatst door Redactie

In deze koude wintermaanden dalen de temperaturen. Het is daarom van belang om extra zorg aan uw lichaam te besteden. Uw lichaam moet goed warm blijven. De koude temperaturen kunnen resulteren in stijve spieren en gewrichten. Om dit te voorkomen, hebben wij een aantal tips voor u op een rij gezet over hoe u warm blijft tijdens de winter.
Lees meer

Het positieve effect van een warming-up op uw lichaam

Geplaatst door Redactie

Een warming-up is essentieel als u van plan bent om te gaan sporten, zeker met koud weer. In deze blog delen wij alle voordelen met u.
Lees meer

Schouderklachten bij fysiek zwaar werk? Voorkom ze met onze 3 tips!

Geplaatst door Redactie

In deze blog geven wij praktische tips hoe u bij fysiek zwaar werk schouderklachten kunt voorkomen. Neem contact met ons op!
Lees meer

Goed verzekerd voor fysiotherapie in 2024

Geplaatst door Redactie


Presentatie Koos over KISS

Geplaatst door Redactie