Fedor Vergeer

Algemeen fysiotherapeut


BIG nummer: 19928979304

Werkt op onze locatie Snel en Polanen en Gezondheidscentrum Woerden
 

“Het sociale aspect is één van de leukste onderdelen binnen het domein fysiotherapie. Met de juiste kennis, begeleiding, advies en een luisterend oor waar nodig, zorgen we er samen voor dat de kwaliteit van leven verbeterd wordt. De waardering die je daarvoor terugkrijgt werkt als een enorme drijfveer voor mij.

Tijdens de revalidatie is een gepersonaliseerde aanpak nodig omdat elke patiënt uniek is. Dat maakt het werk uitdagend en divers. Naast dat ik zelf een actieve therapeut ben vind ik het een uitdaging om de patiënt te enthousiasmeren om actief deel te nemen aan het revalidatieproces.

Mensen omschrijven mij als vriendelijk, deskundig, enthousiast en empathisch. Ik vind het belangrijk dat mijn patiënten zich op hun gemak voelen. Waar een open sfeer gecreëerd kan worden en er geen drempel is tussen patiënt en therapeut, zodat elke vraag beantwoord kan worden. Want het gaat uiteindelijk niet om mij, maar om u!

Als fysiotherapeut ben je nooit klaar met leren. Daarom lijkt het mij leuk om de cursussen ‘dry needling’ en ‘echografie’ te gaan doen. Ook spreekt mij de master manuele therapie aan om te gaan doen in de toekomst.”

Speciale kennis van:
> Shockwavetherapie
> Dry needling
> Echografie
> Schouderklachten