Slider 1 Slider 2 Slider 3 Slider 4 Slider Slider 6

Spreekuur bij Hockeyclub MHC Woerden

29-02-2024 - Redactie

 

Heb je last van een blessure? Of heb je sportmedische vragen of wil je trainingstips? Met al je vragen kan je terecht bij het sportspreekuur van Fysiotherapeuten Maatschap Woerden.

 

Het spreekuur

 

Doel van het spreekuur is een screening van je blessure of andere sportmedische vragen. Er wordt tijdens het spreekuur normaliter niet behandeld. Indien nodig kun je voor behandeling of revalidatie direct een afspraak maken bij één van de (sport-)fysiotherapeuten. Als het niet mogelijk is om af te spreken op de club, kun je direct contact opnemen met Fysiotherapeuten Maatschap Woerden via bovenstaand mailadres en vragen om een afspraak bij Veerle van Buuren. Als je nog geen 18 bent moet je eerst toestemming vragen aan je ouders.

 

Het sportspreekuur is gratis toegankelijk. Vervolgafspraken (in de vorm van fysiotherapie en/of revalidatietraining) zullen wel in rekening worden gebracht. Indien je aanvullend verzekerd bent, wordt dit vergoed door je zorgverzekeraar.

 

De fysiotherapeut

 

Veerle is algemeen- en kinderfysiotherapeute bij Fysiotherapeuten Maatschap Woerden. Zij focust zich op o.a. stabiliteitstraining, blessurepreventie en actieve revalidatie in de zaal en op het veld voor senioren en jeugd.

 

De kenmerken van FMW:

  • Actieve aanpak met persoonlijke begeleiding o.a. actieve sportrevalidatie op het veld.

  • Sportspecifieke diagnostiek, behandeling en revalidatie.

  • Duurzame oplossing voor je klachten

  • Snelle service

  • De fysiotherapeuten zullen altijd als doel hebben om de speler(s) zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen.